Hakkında

Işık Elçi Tek
Işık Elçi Çalışmalar
Işık Elçi Kitap

Gördüğü rüyaların ona rehberlik ettiğine inanıp rüyalarını hayata geçirmeye başladığı andan itibaren kendi hayat amacını gerçekleştirmeye, bütünün hayrına hizmet etmeye başladı.

İktisat eğitimini yarım bırakarak Önder Paker'den Dramatik Yazarlık eğitimi aldı.

Spiritüel Yaşam Koçluğu'nun kurucusu Işık Elçi, İzmir doğumludur. Çocuk Gelişimi ve Psikoloji lisans mezunu Işık Elçi, aynı zamanda Professional Coach: ICF Level 2 mezunudur.

2003 yılından itibaren kişisel gelişim alanında bireysel çalışmaları, uygulayıcı programları, sosyal sorumluluk projeleri ve seminerler ile hizmet vermektedir.

Türkiye'nin ilk ve sayılı NLP Master Trainer eğitmenlerinden olan Işık Elçi, eğitim sırasında gösterdiği başarı nedeniyle Wyatt Woodsmall'a Türkiye'deki eğitimlerinde asistanlık yapmıştır.

2010 yılında 40 Altın Başarı ve Hizmet Kalite Ödülü'nü, eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri ile almıştır.

“Nasıl tiyatrocular sahnenin tozunu aldığında son nefeslerine kadar sahnede oluyorlarsa, ben de insanların mutluluğunu gördüğüm, yaşamlarına sevgiyle, bilgiyle dokunduğum o ilk andan beri bu hizmet sahnesinde olmaya kendime söz verdim.” diyen Işık Elçi, son nefesine kadar farkındalık yaratmaya, insanların kendilerini gerçekleştirmelerine kendini adamıştır.

Birçok televizyon programına konuk olarak katılan Işık Elçi, "Rüyalar Gerçektir" adlı kendi programını da Showmax kanalında üç sezon sürdürmüştür.

Habertürk internet portalında ve Takvim gazetesinde köşe yazarı olarak okuyucuları ile buluşmuştur.
Kendini her zaman yenilemeyi seven, insanlara ulaşmanın pek çok yolu olduğuna inanan Işık Elçi, meslek hayatında bir uzman, bir anne, bir eş olarak yaşadıklarını "Kişisel Gelişim mi? Kişisel Gerilim mi?" stand-up gösterisi ile izleyicileri ile paylaşmaktadır.

İzmir'de yaşayan Işık Elçi, bir memleket aşığı olarak Türkiye'yi gezmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

İLETİŞİM

Telefon: 0536 733 26 91
E-posta: [email protected]
Whatsapp: 0536 733 26 91
Form: İletişim formu

KATILIMCI YORUMLARI

Işık Elçi Akademi © 2004 - 2024, Ataşehir, İstanbul 0536 733 26 91